OM OSS

Våre konsulenter har industrierfaring og bistår ulike firmaer med rådgivning, oppsett og prosesser knyttet til Produktlivssyklysen.

PER REIDAR ØRKE

Per Reidar er MSc i kybernetikk fra Universitetet i Stavanger.  Diplomen omhandlet fjerndiagnostikk av roboter og hovedvekten av studiet var på datateknikk.

Per Reidar har lang erfaring fra produktutvikling og prosjektledelse fra industrien. Han var med i den enorme veksten i Hitec (i dag NOV) og fikk være med på teknologifronten innen styring og automasjon. Han har også vært leder for produktutviklingsavdelingen i Laerdal Medical. De siste 15 årene har Per Reidar drevet start-up virksomhet innen fornybar energi og medisinsk teknologi.

Per Reidar brenner for «produktstyring». Norge trenger en transformasjon fra store prosjekter til volumproduserte produkter. For å klare dette trenger vi å endre «mindset» til å fokusere på det som er viktig for å lansere et produkt, nemlig god styring fra produktide, til lansering, produksjon og til slutt, terminering. Sammen med "mindset" trenger man gode verktøy, og i disse verktøyene må man implementere gode prosesser.

Per Reidars styrke er å kunne kombinere den industrielle erfaringen med å bygge og implementere gode og effektive prosesser. Han har fugleperspektiv på problemstillinger, tør å se ting fra nye sider, og kan forstørre løsningsrommet.

NINA JOHANNESSEN

Nina er Digital Business Consultant og HR ansvarlig i Profolio.

Hun har Mastergrad i HR fra Kingston University i London og brenner for effektivisering ved hjelp av digitale verktøy og gode arbeidsprosesser. Med erfaring fra flere ulike bransjer har hun opparbeidet seg mye kunnskap på arbeidsmetodikk innen HR, kvalitetsstyring, HMS, Support, Salg, Prosjektledelse og kompetansestyring.

Det som ofte er felles utfordring innenfor disse områdene er at hver avdeling har sine egne systemer og arbeidsmetoder, og ingen, eller få av dem, kommuniserer godt. Derfor er integrasjoner, prosedyrer og rutiner, og god utnyttelse av systemene som er tilstede, hovedfokus for Nina’s arbeid. Hun ser etter gode løsninger og søker å gjøre den digitale hverdagen litt lettere for kundene ved hjelp av automatisering og god opplæring. Har du behov for hjelp til dette, eller utfordringer knyttet til å imøtekomme regelverk, rapportering, og kontroll på dokumentasjon er Nina absolutt rett person å snakke med.

LENE KRISTIN WILHELMSEN

Lene har 10 års erfaring innen olje og gass industrien som mekanisk ingeniør og prosjektleder. Hun har en mastergrad I industriell økonomi med spesialisering på prosjekt og risiko-styring. Lene er digital business consultant i Profolio, og jobber tett med styringssystemer for flere kunder i ulike industrier og avdelinger. Hun har focus på implementering og endringsledelse I organisasjoner og brenner for bedre ytelse og samling av kunnskap i systemer. For tiden er Lene CEO for et Medical Device selskap i Stavanger, Excitus.

Med B Sc i industriell design og mye erfaring fra engineering selskaper og selskaper med hyllevare produkter er Lene selvskreven for å oppdatere og bygge opp styringssystemer. For tiden bistår hun hovedsakelig Excitus, en start-up bedrift, med å imøtekomme krav fra ISO 13485:2016. Denne standarden er ekvivalent med ISO 9001 for Medical Device industrien. Hun har også vært del av et team som implementerte styringssystem for en leverandør til olje og gass bransjen. Her arbeidet hun med Qualisoft og senere videreførte styringssystemet over til en fleksibel og inkorporert del av selskapets etablerte PLM system.

Lene er mål-drevet, resultatorientert  og systematisk.