PROfolio gir deg stålkontroll på...

Vi tilbyr rådgivning og konsulentbistand knyttet til flere områder

STÅLKONTROLL PÅ PRODUKTLEDELSE

Styr produktporteføljen, utvikling og support

Vi hjelper dere å ta stålkontroll gjennom oversiktlige produkterstrukturer, gode prosesser for release og godkjenninger, samt kvalitetskontroll for å levere i tide og sikre konkurransefortrinn.

STÅLKONTROLL PÅ BILL OF MATERIALS

Aldri mer BOM i Excel

Om produktet er komplekst eller enkelt; nøkkelen til kvalitet ligger i stålkontroll på BOM (Bill of Materials). Vi gir deg verktøyet og metoden for å bygge opp robuste BOM-strukturer, tilrettelagt for variantstyring, strukturert release og sporbarhet.

STÅLKONTROLL PÅ DOKUMENTASJON

Det skal være lett å produsere dokumentasjon, og man skal ikke være i tvil om hvilken informasjon som er riktig

Vi hjelper dere med Stålkontroll på dokumentasjon slik at Prosjekter og Produktutvikling blir riktig gjennomført på bakgrunn av riktig og oppdatert informasjon til enhver tid.

STÅLKONTROLL PÅ PROSESSENE

Verdiene skapes i dine sentrale forretningsprosesser

Vi gir deg stålkontroll på disse for å sikre topp kvalitet og maksimale marginer. Du får full status over alle prosesser, hvem som er ansvarlig og hvilke tidsfrister som gjelder. Og du får et verktøy til å strømlinjeforme utførelsen av prosessene.

STÅLKONTROLL PÅ OPPFØLGING

Ditt rykte formes etter hvor god du er på å følge opp dine kunder

Vi hjelper deg med å framstå som en produsent med stålkontroll. Henvendelser behandles profesjonelt. Dokumentasjon er oppdatert, sporbar og på stell. Og du bygger en plattform for å levere tjenester etter at produktet er levert.

STÅLKONTROLL PÅ LEVERANDØRER

Majoriteten av feilene skjer i innkjøpskjeden

Med hjelp fra oss kan dere få stålkontroll på leverandører og innkjøpskjede. Vi gir dere verktøy til å gjøre kontinuerlig evaluering av leverandører, til å sikre at korrekt underlag og dokumentasjon følger ordren, og til full sporbarhet i kommunikasjonen med leverandøren.